Beste vogelvrienden uit Zuid-Holland,


Het bestuur van v.v. De Nachtegaal Heerjansdam heeft besloten om de Districtstentoonstelling

Zuid-Holland 2014

te annuleren.


Alle inzender hebben een brief ontvangen.

<Brief niet ontvangen, klik hier>


De trekking van de Grote Verloting heeft plaats gevonden op zaterdag 20 december jl.

<Trekkingslijst>


<Laatste Nieuws, site N.B.v.V.>Het inschrijven van tentoonstellingsvogels voor de districtstentoonstelling Zuid-Holland 2014 is gesloten


Wij gaan alles nu gereed maken, zoals de blindenlijsten, inbreng-/afhaallijsten en de kooinummers.

Wij sturen u de inbreng-/afhaallijsten en kooistickers zo laat mogelijk toe, maar wel dat u de inbreng-/afhaallijst en kooistickers voor 13 december in huis hebt.


Verder willen wij u dringend verzoeken om onze site regelmatig te bezoeken voor het laatste nieuws.


Wij zullen u, via deze site, direct informeren bij een eventuele nieuwe vogelgriep uitbraak of de districtstentoonstelling Zuid-Holland 2014 nog doorgang mag/kan vinden.


Bij eventueel negatief advies, voor dat u de vogels heeft ingebracht, krijgt u uw geld terug.

Verlengd tot zaterdag, 29 november a.s.

Sluiting inschrijving Districtstentoonstelling

Zuid-Holland 2014

Het is zeer vervelend dat de vogelgriep onze hobby weer treft. Precies weer in de tentoonstellingsperiode steekt de vogelgriep weer op. Alle verenigingen die haar show nog moeten krijgen, zitten in een vervelende situatie. Kan de show wel of niet doorgaan.

Zo ook wij van v.v. De Nachtegaal Heerjansdam.

Kan onze districtstentoonstelling Zuid-Holland 2014 wel doorgaan.

Wij hopen en gaan er van uit dat deze show gewoon door kan gaan.

Het duurt immers nog even, al gaat de tijd wel snel.


Wij, als bestuur, gaan gewoon nog door met het organiseren van deze show en wij willen u ook vragen om toch uw inschrijfformulier in te sturen. Mocht het onverhoopt toch niet door kunnen gaan zullen wij u dit op tijd melden op deze site.


Omdat wij denken dat u heeft geaarzeld om uw inschrijfformulier in te sturen zal de sluiting enkele dagen verlengd worden naar zaterdag 29 november a.s.


Wij rekenen op U!


U doet toch ook mee!!


De reglementen en inschrijfformulieren zijn in week 42 bij alle inzenders van de districtstentoonstelling Zuid-Holland 2013 in Dordrecht op de deurmat gevallen.

Wij hopen dan ook dat u het inschrijfformulier invult en aan ons retour stuurt. U kunt natuurlijk ook het inschrijfformulier digitaal invullen en opsturen. Ook zijn de reglementen en inschrijfformulieren te downloaden voor die vogelliefhebbers die vorig jaar niet hebben meegedaan en nu graag mee willen doen. Ook de zangkanarie zijn van harte welkom. Voor deze groep is er een apart reglement en inschrijfformulier te downloaden.


Wij rekenen op u!


Verder doen wij nog een beroep op de verenigingen om ons te steunen door middel van een verenigingslogo te plaatsen, tegen een aantrekkelijke prijs, in onze catalogus.

Ook kunnen de inzenders een kwekers advertentie plaatsen in de catalogus, ook dit tegen een aantrekkelijke prijs.

De prijs en afmeting vindt u elders op deze site.Met deze website proberen wij u alle informatie te verstrekken over de Districtstentoonstelling Zuid-Holland 2014.

Deze tentoonstelling wordt dit jaar gehouden bij W.L.Plaizier Diervoedersbedrijf, Lindeweg 14c te Heerjansdam. Hier krijgen wij de beschikking over één grote zaal waar het voor u en uw vogels zeer goed vertoeven is. Door de juiste afscheiding krijgen uw vogels optimale rust, tevens garanderen wij dat uw vogels een optimale verzorging krijgen tijdens de tentoonstelling.


Naast de vele bondsprijzen die er te winnen zijn, stelt vogelvereniging

"De Nachtegaal" extra prijzen ter beschikking voor de jeugd en de individuele- en verenigingsklassementen.


Wij hopen dat u, vogelliefhebbers van Zuid-Holland, ons wilt helpen om deze tentoonstelling tot een onvergetelijk succes te maken. En dat wij na afloop kunnen zeggen, dat een kleine vereniging uit een klein dorpje, met medewerking van u, tot grote dingen in staat is.


Wij wensen u een succesvolle tentoonstelling toe.